Kayıp Gencin, Tarlada İntihar Ettiği Ortaya Çıktı

0

YALOVA’da, bir hafta önce, babasına ait ruhsatlı tabancayı alarak evden çıkan, bir daha da kendisinden haber alınamayan Cem M. (27), tarlada ölü bulundu. Cem M.’nin intihar ettiÄŸi belirlendi.

Kent merkezinde ailesiyle birlikte oturan Cem M., bir hafta önce babasına ait ruhsatlı tabancayı alarak evden ayrıldı, bir daha da kendisinden haber alınamadı. Ailenin kayıp başvurusu üzerine güvenlik güçlerinin yaptığı arama çalışmalarından bir sonuç alınamadı.

Sugören Köyü Muhtarı Osman KarataÅŸ, bugün, köy yolunda 3-4 gündür park halinde bulunan aracın durumundan şüphelenip jandarmaya haber verdi. İhbar üzerine gelen ekipler, araca 30-40 metre mesafede ekin tarlasında bir erkek cesedi buldu. Yapılan araÅŸtırmada, tabancayla vurulduÄŸu belirlenen, çürümeye baÅŸlayan cesedin Cem M.’ye ait olduÄŸu belirlendi. Cem M.’nin intihar ettiÄŸi saptandı.

Osman KarataÅŸ, “Köy yolunda bir araç gördük, İznik Gölü’ne bakan tarafta duruyordu. Göl manzarası izliyorlar diye düşündük. 3-4 gün sonra aynı aracı aynı yerde görünce merak edip gidip baktık, içinde kimse yoktu. Sonra Jandarmaya haber verdik” dedi.