İYİ Parti Çiftlikköy İlçe Başkanı Metin DAĞ, Mazbatasını aldı
Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen İYİ Parti Çiftlikköy İlçe Kongresi sonrası ilçe başkanı seçilen Metin DAĞ, kendisine eşlik eden partililer ile birlikte İl Seçim Kuruluna giderek mazbatasını aldı.
İl Başkanı Ünlem ÜSTEL, il ve ilçe yöneticilerinin de aralarında bulunduğu birçok partili ile birlikte öğlen saatlerinde Yalova Adliyesi’ne geçen Çiftlikköy İlçe Başkanı Metin DAĞ mazbatasını İl Seçim Kurulu Başkanı Ali KARADAĞ’dan aldı.
Mazbatasını alan İYİ Parti Çiftlikköy İlçe BaÅŸkanı Metin DAÄž, kendisine verilen bu görevi en iyi ÅŸekilde yerine getireceÄŸini belirterek, İYİ Parti’yi Çiftlikköy’de en iyi yere getireceklerini ifade etti. DAÄž “Çiftlikköy için her ÅŸey iyi olacak. İnÅŸallah vatandaÅŸlarımız ile birlikte baÅŸarılı iÅŸlere imza atacağız. Partimiz herkesim hemÅŸehrilerimize hitap edebilecek, dört eÄŸilimli, her siyasi görüşe sahip arkadaÅŸlarımızdan oluÅŸmaktadır. Ekip arkadaÅŸlarımız ile beraber çıktığımız bu kutlu yolda daha da büyüyerek ve çoÄŸalarak mücadelemizi devam ettireceÄŸiz. Her ÅŸeyin İYİ olması dileÄŸiyle…” dedi.